0036 30 392 8727 hello@vilagokhaza.com

Mozgás

„Az embernek veleszületett joga a fizikai tökéletesség”

(Joseph Pilates)
Pilates Zalaegerszeg

Mozgásfajták

Pilates

A Pilates, mint mozgásforma, hosszú utat tett meg. Joseph Pilates, aki saját hazájában nem lehetett próféta, Európából Amerikába utazott, ahol az ő általa kifejlesztett mozgásforma, a Pilates, hamar népszerűvé vált, majd Amerikából tért újra Európába, hogy végre nálunk is népszerűvé válhasson.
Rendkívül hatékony mozgásforma mind az alakformálás, a testi-lelki egyensúly megteremtése, mind a mozgásszervi problémák kezelésének tekintetében.

Nálam az órák csak rólad és neked szólnak. Teljes mértékben a te tested igényein van a fókusz, hogy újra magabiztosan érezd magad a testedben.

Ára: Pilates egyéni órák 30 – 60 perc, 4.000 – 6.000 Ft

Streching

Ezen a folgalkozáson megtanulod célzottan  megnyújtani az izmaid, kinyújtóztatni a tested, lenyugtatni vagy éppen aktivizálni az elméd.

Ára: 30-40 perc, 5.000 Ft

Az időpontok lemondásának szabálya: 

Ha valami közbejönne, az időpont lemondását az azt megelőző 24 órában tudom elfogadni. Amennyiben ezt nem tudod, vagy elfelejted megtenni, az elmaradt kezelés árát a következő alkalommal meg kell térítened. Köszönöm együttműködő megértésedet!

Foglalj időpontot

Foglalj időpontot telefonon, emailen, vagy a kapcsolati űrlapon és mondd el miben tudok segíteni. Minden esetben válaszolok legkésőbb 48 órán belül. A kezelések alatt nem veszem fel a telefont. Megértésedet köszönöm.

thai masszázs stúdió Zalaegerszeg