0036 30 392 8727 hello@vilagokhaza.com

Masszázsok

masszázs Zalaegerszeg, masszázs Budapest

Többféle módja van, hogy megismerkedjünk egy országgal, a kultúráján és az ott élő embereken keresztül. Megkóstolhatjuk az ételeiket, italaikat, részt vehetünk ünnepeiken és megcsodálhatjuk a művészetüket. Mindezek mellett minden egyes kontinensnek megvan a maga sajátságos , ősi tudáson alapuló masszázs és gyógyító hagyománya. Maga a masszázs is tükrözheti az ott élők temperamentumát, a világról, életről, halálról, más nemzetekről és magukról kialakított gondolkodását.

Minden egyes masszázs fajtában megtalálható az adott nemzet esszenciája.

Masszázsfajták

Svédmasszázs

Európában, így hazánkban is a legelterjedtebb, legismertebb. Nagyon hatékony, effektív masszázs fókuszban a fizikai test, csupa tény, semmi líra. Céltudatos, csakúgy, mint az európaiak. Kiváló testünk általános karbantartására, fejfájás, szédülés, fülzúgás kitűnő ellenszere.

Ára: 30-55 perc, 6.500 – 10.000 Ft

Relaxációs masszázs

Az Európában is megjelenő holisztikus szemlélet hívta életre. A nevéből adódóan elsősorban a stressz oldására alkalmas, célja a pihenés, feltöltődés. Hosszú, simító mozdulatok jellemzik, nem erőteljes masszázs.

Ára:  60-90 perc, 9.000 – 15.000 Ft

Nyirokdrenázs

Dr. Emil Vodder dán masszázsterapeuta és felesége fejlesztette ki az 1930-as években.

Ez a masszázs nagyon „dán”. Benne van minden, amit a dánok gondolnak a világról. A nyirokmasszázs tisztelettel és szeretettel szólítja meg a testet, aminek hatására a test és immunrendszere aktiválja önmagát, tisztul, elenged, elcsendesedik.

A nyirokmasszázs rendkívül sokoldalú masszázs. A nyirokrendszerünk aktiválja az immunrendszerünket ezért annak egészsége nagyon fontos mindannyiunk számára. A megfelelően működő nyirokkeringés egészséges, energikus, kiegyensúlyozott testet, harmonikus embert teremt.

Alkalmazható: prevenciós célból; legyengült immunrendszer aktiválására; fejfájásra, migrénre; ödémák csökkentésére; premenstruációs szindróma tüneteinek enyhítésére; puffadás, székrekedés; cellulit csökkentésére; belső feszültség csökkentésére, alvászavaroknál, depressziónál.

Ára: 1,5 óra, 11.000 Ft

Thai masszázs

Holisztikus szemléletű masszázsrendszer, dinamikus, céltudatos, de nem erőszakos. Célja a hajlékonyság, rugalmasság megtartása. Pont olyan, mint az ott élők: energikusak, könnyedek, rugalmasak minden tekintetben. Test és lélek egy, csak egy hajlékony, ruganyos test engedi szabadon áramlani szellemünk, intellektusunk, kreativitásunk. Merev test, merev, lelassult, szárnyalni nem képes embert eredményez.

A thai masszázs tehát kiváló az ízületek átmozgatására, izmok, inak nyújtására, energiablokkok oldására, energetizálásra. A kezelés ruhában történik, így azoknak is jó lehetőség a masszázsra, akik idegenkednek az érintéstől vagy valamilyen bőrprobléma miatt nem javasolt a ruhátlan masszázs. A gyerekek nagyon szeretik, a 8 éves unokahúgom kedvence.

Ára: 1,5 óra, 12.000 – 15.000 Ft

Kínai fejmasszázs

„A fejbőr és az arc akupontjainak masszázsával az egész testet kezelhetjük. A fej az emberi test fővárosa, itt találkozik az összes Yin és Yang meridián.”

A Sárga Császár Belgyógyászati Könyvéből (Huang Di Nei Jing)

Ben Wu professzor fejlesztette ki. Testünkön számos mikrorendszer található. A mikrorendszerek testünk kis, jól körülhatárolt területei, ahol az egész test „térképe” megtalálható. Az itt található különböző pontok stimulálása kihat a szervekre, szervrendszerekre. Ilyen mikrorendszer pl. a talp, a hát, a fül és persze az arc és a hajas fejbőr.

A Wu-féle fejmasszázs kb. 25 perc, az arc, a fejbőr, valamint a nyak különböző pontjait stimulálva, jótékonyan hat egész testünkre. Alkalmazhatjuk önállóan, de csodás befejezése lehet egy svédmasszázsnak.

Ára: 30 perc,  5.000 Ft

Meleg köves masszázs

Már a hawaii őslakosok és az észak-amerikai indiánok is használták a vulkáni eredetű bazaltköveket különböző mozgásszervi panaszok orvoslására. A kőterápiát az ókori Kínában is alkalmazták, ott kapcsolódott össze a meridiánok elméletével. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használták a meleg köveket gyógyításhoz. A masszázs mai formáját a 90-es évek elején az amerikai Mary Nelson fejlesztette ki.

A meleg köves masszázs tökéletes nyugalmat, mély ellazulást biztosít. Az elme álom és ébrenlét határán lebeg. A meleg kövek lazítják az izomzatot, átmelegítik testet, lelket. Élénkíti a vér- és nyirokkeringést, méregtelenít, enyhíti az álmatlanságot, oldja az energiablokkokat, aktiválja az immunrendszert. Csodás kikapcsolódás nem csak hűvös napokra.

Ára: 1,5 óra, 15.000 Ft (Bp-en nem elérhető)

Pollinéz gyógyító művészetek
Speciális masszázsok, melyek művészetté emelték a zene és az érintés harmóniáját. Ezekben a masszázsokban teljes az egység, a harmónia. Test-tudat-lélek egyaránt fontos. Rendkívüli masszázsok, telve költészettel, szépséggel, pont úgy, mint a Hawaii szigetek vagy Új-Zéland csodálatos világa.

Ezekben a masszázsokban egyedi a mozgás, az érintés és a ritmus dinamikus alkalmazása. Az alkarok hosszú és folyamatos mozdulatokkal masszírozzák a testet, ezzel teremtve egy áramlást, amely aktivizálja a masszírozott személyben az öngyógyító erőket, tisztít és feltölt életerővel.

Kiválóak a testi-lelki harmónia megteremtésére, rezgésszámunk növelésére, félelmeink leküzdésére, önbizalmunk megerősítésére, függőségeink legyőzésére.

MA-URI masszázs

Több, mint masszázs, maga az Élet.

Katja és Hemi Fox fejlesztették ki. A MA-URI gyökerei Új-Zélandon, ill. Hawaii-n találhatók, de itt, Európában alakították ki az itt élők életstílusát, igényeit, hiedelmeit és félelmeit figyelembe véve. Magában foglalja a polinéziai és a modern társadalom alapelveit, elvárásait és szükségleteit a személyes átalakulásra koncentrálva.

Az eredmény pedig egy csodálatos „masszázsművészet”, 1 órányi utazás. Segít szeretni önmagunkat.

Ára: kb. 75 perc, 11.000 Ft

Lomilomi

Az Ősök bölcsessége,

Az Óceán üzenete,

Az Érintés művészete.

Hawaii „gyógyító művészet”, a MA-URI egyik gyökere. Az életörömről szól, önmagunk, mások és az Élet szeretetéről, az Aloha-ról.

ALOHA = szeretni annyi, mint boldognak lenni.

Rendkívül hatékony, teljes megújulást hoz testnek, léleknek. A masszázs során megélhetjük teljességünket, harmóniát teremthetünk férfi-női oldalunkkal, érezhetjük egységünket az univerzummal.

Ára: 60-90 perc, 10.000 – 15.000 Ft

90 perces Lomilomi várandósoknak

Különleges masszázs, mely egyaránt fókuszál a gyermekét váró anyára és babájára.

Ez a masszázs segít, hogy az anyuka harmóniában, aggodalmait feledve élje meg ezt a varázslatos időszakot.

Ugyanakkor a masszőr kapcsolatot teremt a pocakban lévő babával is, így anya és babája együtt és egységben élhetik át ezt a varázslatos masszázst.

Talpmasszázs
Lábaink fáradhatatlanul szolgálnak bennünket minden nap, ezért megérdemlik a törődést. A talpmasszázs nemcsak megkönnyíti a lábat, de rendkívül jól lazítja az egész testet.
Ára:
  • 30 perces talpmasszázs 4.000 Ft
  • 30 perces talpmasszázs magas hatóanyagtartalmú DoTerra eszenciális olajokkat 4.500 Ft
Fejfájáskezelés
A fejfájások hátterében gyakran a stressz, a fejben kavargó túl sok gondolat és/vagy a vállöv és a nyak izmainak feszessége, hipertónusossága áll. Ilyenkor a vállövön és a fejen végzett lazító masszázs hosszú távon elmulasztja a fejfájást.
Ára: 4.000 Ft/30 perc

Az időpontok lemondásának szabálya: 

Ha valami közbejönne, az időpont lemondását az azt megelőző 24 órában tudom elfogadni. Amennyiben ezt nem tudod, vagy elfelejted megtenni, az elmaradt kezelés árát a következő alkalommal meg kell térítened. Köszönöm együttműködő megértésedet!

Foglalj időpontot

Foglalj időpontot telefonon, emailen, vagy a kapcsolati űrlapon és mondd el miben tudok segíteni. Minden esetben válaszolok legkésőbb 48 órán belül. A kezelések alatt nem veszem fel a telefont. Megértésedet köszönöm.

thai masszázs stúdió Zalaegerszeg