0036 30 392 8727 hello@vilagokhaza.com

A víz érintése

Minden halandó férfi és nő az istenek mintájára teremtetett – tüdejében a lég, talpa alatt a föld, lelkében a tűz, ereiben a víz lakik.

(Emily R. King)
Watsu Zalaegerszeg

A víz érintése

Watsu®
A Watsu® egy vízben végzett masszázs. Neve a „water” (víz) és a shiatsu (japán masszázsfajta) szavakból tevődik össze. Gyökerei egyrészt Japánból, másrész Harold Dall-nak köszönhetően, Amerikából erednek. Harold Dall volt az, aki a Watsut, mint egyfajta holisztikus masszázsrendszert megalkotta.
A „masszázs” 60 perces, meleg (34-36 fokos) vízben történik. a vendég lebeg a vízen floaterek segítségével, a kezelő pedig különböző masszázsfogásokkal lazítja az izmokat, izületeket, az egész testet.
Mire szolgál a víz?

A masszázsok önállóan is nagyon jó hatással vannak a testre, a különböző eredetű izom és izületi fájdalmakra, de a víz megsokszorozza, felerősíti jótékony hatásukat mert a Víz 

  • lazítja a testet, az elmét
  • oldja a spasztikusságot az izmokban, a merevséget az izületekben
  • átmozgatja a pangó vizeket, nyirkot – 1-2 óra alatt 600-1000 ml vizet is képes kivonni a szervezetből
  • csillapítja az elmét, az állandó belső monológot
  • oldja a szorongást
  • növeli a tüdő kapacitását

A kezeléseket Veresegyházon, egy privát medencében végzem, ahol igényes környezetben, háborítatlanul gyógyulhatsz a víz által.

Ára: 17.000 Ft

Aquarelaxáció

Végtelen nyugalom, lebegés, biztonság, meleg víz. 50 percnyi gondtalanság. 50 percnyi nyár.

Ára: 17.000 Ft

Az időpontok lemondásának szabálya: 

Ha valami közbejönne, az időpont lemondását az azt megelőző 24 órában tudom elfogadni. Amennyiben ezt nem tudod, vagy elfelejted megtenni, az elmaradt kezelés árát a következő alkalommal meg kell térítened. Köszönöm együttműködő megértésedet!

Foglalj időpontot

Foglalj időpontot telefonon, emailen, vagy a kapcsolati űrlapon és mondd el miben tudok segíteni. Minden esetben válaszolok legkésőbb 48 órán belül. A kezelések alatt nem veszem fel a telefont. Megértésedet köszönöm.

thai masszázs stúdió Zalaegerszeg